Yes! Ik ben superblij. Eindelijk is het zover. Mijn nieuwe website is klaar.

In oktober nam ik het besluit. De website karinblommers.nl voldeed niet meer. Op mijn visitekaartjes stond decoachistent.nl vermeld en ik kon ze niet uitdelen, want deze site was nog niet in de lucht.

Dus werd er een fotoshoot ingepland. In het bos, want ik hou van de natuur en buitenleven. Dat geeft mij het ultieme vrijheidsgevoel. En dat is precies wat ik wil overbrengen. De ondernemers die ik help met mijn dienstverlening krijgen “rust en ruimte” in hun kop en in hun leven. Ik nam contact op met Dionne Hendriks. Dat was een goed besluit, want ik ben echt heel happy met de foto’s die Dionne van me heeft geschoten.

Op mijn flexwerkplek – Good Place 2 Work – was ik in contact gekomen met Noor Knaan. Na een leuk gesprek besloot ik dat Noor mij moest gaan helpen met het bouwen van mijn website.

En hier dus het resultaat. Ik ben er blij mee. Ik hoop dat mijn boodschap goed overkomt op alle coaches die op zoek zijn naar iemand die ze kan bijstaan. In voor en tegenspoed. Met een lach en een traan. Samen gaan we het verschil maken! En 2018 is pas het begin.

Ben je benieuwd? www.decoachistent.nl