Je bent gestart als zelfstandig ondernemer. Je bent al een tijdje bezig. Jouw vriendinnen zijn in loondienst en begrijpen niet waar jij tegenaan loopt. Je voelt je soms eenzaam en niet begrepen. Jij loopt tegen dingen aan waar jouw vriendinnen geen notie van hebben.

Je hebt een gaaf idee en wil dit delen. Maar met wie? Je hebt geen collega’s, andere ondernemers zijn met hele andere dingen bezig, je bent bang dat wanneer je je idee deelt er iemand anders mee aan de haal gaat. Dat soort dingen.

Maar ondertussen loop je wel vast. Het stroomt niet meer.

Als Coachistent ben ik jouw cheerleader. Ik luister en geef feedback. Ik kijk naar je als je jouw idee vertelt, koppel terug wat ik denk dat ik zie en hoor, en jij kan jouw gedachten op een rijtje zetten. Na een gesprek van 1 ½ tot 2 uur kan jij weer doorpakken. Jij hebt weer helder voor ogen wat jou te doen staat, wat je eerstvolgende stap is. En voel je dat het weer stroomt….

Dat is wat ik je kan bieden. En natuurlijk ook gewoon ondersteuning bij het regelen en organiseren. Want daar ben ik een kei in!

Meer weten? Mail me via karin@decoachistent.nl