Referenties

Wat anderen over me zeggen...

Het was een bijzondere ochtend bij Karin. Deze sessies zijn een absolute aanrader! Ik heb mooie mensen ontmoet en wat is het gaaf dat Karin haar keukentafel hiervoor ter beschikking stelt. Respect. Ik schuif graag nog eens aan Karin! Bedankt!!

Marieke v.d. P.

Deelneemster Lief & Leed aan mijn keukentafel

Met Karin organiseer ik een meet-up netwerken voor werkzoekenden. Elke maand ontwikkelen wij een aantrekkelijk programma waarmee de deelnemers aan de slag kunnen op een fijne plek, het Vroesenpaviljoen in Rotterdam. Met als doel: Elkaar steunen, motiveren en verder helpen. De reacties van de deelnemers zijn positief. Karin zorgt ervoor dat de organisatie en communicatie goed verlopen, ontvangt iedereen hartelijk én ze is een leuk mens. Het is heel prettig samenwerken met Karin!

Astrid Steijger

mede-organisator Netwerkcafé

Ik ken Karin als een betrokken harde werker, die veel oog heeft voor de behoeften van anderen. Ze werkt gestructureerd en zoekt naar mogelijkheden om ook anderen te helpen structuur te vinden in hun werk. Doe er een beetje humor bij en het is erg fijn samenwerken!

Marieke V.

oud-collega

Zonder Karin lopen er bij mij nog wel eens wat dingetjes in de soep, dat geef ik eerlijk toe! Ik ben zo enthousiast over mijn werk dat ik snel veel hooi op mijn vork neem. Karin zorgt ervoor dat die soep niet zo heet wordt opgediend wordt en dat het hooi toch goed verspreid wordt of ze “baalt” met me mee…. Ze helpt me met de details en de structuur die ik soms uit het oog verlies, ze geeft me een liefdevolle schop onder mijn kont als dat nodig is en redt mij uit de (personal) brand. Ze helpt mij bij het versturen van mijn nieuwsbrieven, bij de organisatie van workshops en events en houdt me bij de les. Ik voel mij als ondernemer heel rijk en gesteund door Karin. Een coachistent om op te bouwen!! Dank je Karin, it is making sense!

Tessa Faber

Making Sense

Ik heb Karin leren kennen bij DeBroekriem, waar ik met veel plezier heb deelgenomen aan door haar zeer goed georganiseerde evenementen o.h.g.v. netwerken. Karin haar specialiteit is luisteren waarmee zij anderen en zichzelf makkelijk kan verbinden.
Daarnaast vind ik haar een prettig persoon, lief en mensgericht.

Silvia Meuldijk

deelneemster Netwerkcafé voor werkzoekenden

Vlot, flexibel en vooral leuk om mee te werken! Karin heeft kennis van zaken en is bekend met de moderne softwarepakketten en manier van werken. Gedurende een aantal maanden heeft ze ons geholpen een volledig nieuw boekhoudpakket te introduceren en meer grip te krijgen op de administratie. Aanrader!

Sven Cooler

Cooler Media

Ik heb deelgenomen aan “Lief&Leed aan mijn keukentafel” bij Karin Blommers. Ik vond het een verrassende en inspirerende ervaring! Leuk om op deze manier andere vrouwen te ontmoeten. Karin wist op professionele, maar ongedwongen wijze het gesprek te leiden en een prettige sfeer te creëren, waardoor ik me vrij voelde te praten over de dingen die mij bezighouden. Volgens mij gold dit ook voor de andere deelneemsters. Kortom: een absolute aanrader voor alle vrouwen die open staan voor een goed gesprek en nieuwe ontmoetingen om tot nieuwe inzichten en inspiratie te komen!

Anja v.d. B.

deelneemster van Lief&Leed aan mijn keukentafel

Word jij mijn volgende tevreden klant?