Over Karin

Ik ben Karin en ik hou van mensen. Ik ben een echt mensen-mens. Een woord om jeuk van te krijgen, maar ik weet gewoon geen betere omschrijving. Van jongs af aan ben ik bezig geweest om het anderen naar de zin te maken.

Ik hou van mijn vrijheid om te bepalen wat ik doe en met wie ik werk. Wanneer ik werk en waar. Ik hou namelijk ook van lange strandwandelingen, een goed biertje drinken op een terras of in een leuk café, van mensen met elkaar verbinden, van een goed gesprek.

Dat gun ik jou ook!

Ik hou er van alles te regelen, een workshop organiseren of een netwerkevenement. Een wandeling, een keukentafelgesprek. Organiseren en ontzorgen, het zit me in het bloed. En ik kan er heel slecht tegen als ik zie hoe anderen soms worstelen met het regelen van simpele dingen. Maar ook kwam ik er achter dat de dingen die mij makkelijk afgaan voor anderen soms helemaal niet zo simpel zijn. Zo kwam ik op het idee om te starten als Coachistent.

Naast alle werkzaamheden heb ik geleerd om mijn agenda op momenten bewust leeg te laten. Voor mezelf. Want: “wie zichzelf te kort doet, doet de wereld tekort”.

Hartverwarmende groet,

Karin Blommers

Zullen wij kennismaken?