Steeds vaker kom ik ze tegen: leuke ondernemers met grootste plannen! Slechts één ding hebben zij nog niet genoeg: tijd om hun dromen en grootste plannen te realiseren.

Ik zie de frustratie ervan af druipen. Eerst moet er nog geld worden verdiend, want ja, de schoorsteen moet blijven roken. En dus wordt er kostbare tijd geïnvesteerd in de werkzaamheden die ze al die tijd al doen, maar het is niet waar hun echte passie ligt.

Hier gaat het dus mis. Energie wordt gebruikt voor dingen die er eigenlijk helemaal niet aan bijdragen om die grootste plannen in werkelijkheid om te zetten. Energie die dus verloren gaat…

Draai het nu eens om: WAT ALS JIJ NU AL JE TIJD KUNT INVESTEREN IN JOUW DROOM. Hoe voelt het om hier mee bezig te zijn? Wat gebeurd er met je? Hoe zit je dan in je energie? En wat levert het je op?

Waarschijnlijk heb je binnen één of twee maanden jouw business en grootste plannen al helemaal op de rit en omdat de energie zo goed stroomt, komen de eerste klanten al heel snel jouw kant op. En dan komt het geld binnen en voelt het helemaal niet meer als een struggle maar heb je niet eens in de gaten dat je aan het werk bent!

Hoe zou dat zijn?

Laten wij eens om de tafel gaan en kijken waar De Coachistent jou kan ondersteunen. Het is mijn missie om jou te laten stralen en bij te kunnen dragen aan jouw droom. En ja, ik weet het; eigenlijk kan je me nu niet betalen.
Ik daag je uit om te investeren. NU. Terwijl het eigenlijk nog niet kan.

En ik verzeker je dat je over twee maanden terugkijkt en denkt: had ik dat maar eerder gedaan!