Jouw Evenement

De Coachistent organiseert
  • uitnodigingen sturen
  • deelnemerslijst bijhouden
  • locatie uitzoeken
  • logistiek regelen
  • hostess functie

Jij hebt een gaaf idee voor een evenement, workshop of training. Je hebt een bepaald beeld bij de invulling van het programma, je ziet het al helemaal voor je, maar om dit allemaal te regelen heb je eigenlijk geen tijd. Dan kom ik in beeld! Jij hoeft alleen maar na te denken over de inhoud van het programma en de Coachistent regelt de organisatie van jouw event!

Bijvoorbeeld: de organisatie, planning en coördinatie van trainingen en workshops:
ik regel de locatie, catering, uitnodigingen, hou de aanmeldingen bij, stuur de bevestigingen, ben aanwezig op de dag zelf.
Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle beslommeringen en je alleen hoeft te focussen op de inhoud van het programma.

Deze bedrijven gingen je voor

Purposeworx is een on-en offline educatief en inspirerend platform om jou als ondernemende professional en leider te inspireren en te laten groeien. Henny Aben is in 2017 met Purposeworx is gestart. Purpose betekent de juiste dingen doen in een omgeving waar je thuishoort, met klanten en collega’s die je inspireren. Één van de dingen die ik voor Henny doe is haar helpen met de organisatie en promotie van een “Journey to Purpose”. Deze reis naar Sardinië was 24-31 maart 2018.

Business & care is een on- & offline community voor zorgorganisaties, bedrijfsleven en gemeentes. Op 18 en 19 januari 2017 vond het jaarlijkse netwerkevenement People’s Business plaats in het WTC Postillion te Rotterdam. Ook de zorg is hier vertegenwoordigd op het Business & Care Zorgplein. De Coachistent ondersteunde SAAR. Ondernemen met passie! als coördinator/gastvrouw op het Business & Care Zorgplein.

Tessa Faber van Loopbaanbureau Making Sense heeft mij de naam “Coachistent” heeft gegeven en deze benaming dekt precies de lading. Voor mij het bewijs dat personal branding echt belangrijk is. Ik help en ondersteun Tessa Faber bij de organisatie van haar workshops en trainingen, zodat zij zich alleen maar hoeft bezig te houden met de inhoud en presentatie. Zo doen we allebei precies dat waar we het beste in zijn. Een mooie combi!

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen?