Jouw Co-creator

Samen maken we jouw business mooier
  • social media bijhouden
  • nieuwsbrieven verzenden
  • teksten redigeren
  • klantenbestand onderhouden
  • potentiële klanten bellen
  • en vele andere mogelijkheden

De Coachistent regelt, ontzorgt en kan taken van jou overnemen die je liever niet zelf doet. Wat dat precies is bepalen we in een eerste gesprek. Samen bespreken we jouw wensen en maken we een actieplan. Ik heb jarenlange ervaring als Officemanager bij diverse start-ups en groeiende bedrijven ben ik inzetbaar voor vele werkzaamheden.

Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: het  redigeren van teksten, het opmaken en verzenden van jouw nieuwsbrieven, het opzetten en onderhoud van jouw FB en LinkedIn bedrijfspagina of het onderhouden van je website, maar ik hoor graag van jou waar jij tegenaan loopt!

Deze bedrijven gingen je voor

Tessa Faber van Loopbaanbureau Making Sense begeleidt slimme, snelle, sensitieve, stoere en super eigen-zinnige professionals in hun loopbaan die tijdelijk wat stuurbekrachtiging nodig hebben: bij de expeditie op de arbeidsmarkt op zoek naar focus, groei, nieuw of ander werk. Dat doet ze door loopbaancoaching, progressiegerichte coaching en training en met personal branding met je hart!

Het is Tessa die mij de naam “Coachistent” heeft gegeven en deze benaming dekt precies de lading. Voor mij het bewijs dat personal branding echt belangrijk is. Ik help en ondersteun Tessa Faber bij de organisatie van haar workshops en trainingen, zodat zij zich alleen maar hoeft bezig te houden met de inhoud en presentatie. Zo doen we allebei precies dat waar we het beste in zijn. Een mooie combi!

Stéphanie Beijnes van Verlies & Verder is gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider. Ze biedt handvatten om te navigeren na verlies van je dierbare, relatie of werk. Het resultaat uit de begeleiding is dat je weer rust en perspectief ervaart. Dat doet ze individueel en in groepen. Tevens geeft ze trainingen aan teams in transitie met ‘Het kompas’. Daar waar teams vastlopen, brengt Stéphanie ze in beweging.
In september 2018 start bij HBO Drechtsteden de post-bachelor opleiding Verlieskunde en Stéphanie is de kerndocent. De Coachistent is ambassadeur van deze opleiding en ondersteunt met de promotie van de opleiding Verlieskunde door social media in te zetten en te helpen met de organisatie van een open avond in Rotterdam.

Purposeworx is een on-en offline educatief en inspirerend platform om jou als ondernemende professional en leider te inspireren en te laten groeien. Henny Aben is in 2017 met Purposeworx is gestart. Purpose betekent de juiste dingen doen in een omgeving waar je thuishoort, met klanten en collega’s die je inspireren. Het is je drive, je kompas! Het komt erop neer dat je doet waarvoor je bedoeld bent. Ergens van binnen voel je haarfijn wat voor soort leven of loopbaan voor jou op het lijf geschreven is.

De Coachistent ondersteunt Henny op projectbasis om dit netwerk professioneel neer te zetten, zodat we op deze manier nog meer mensen kunnen bereiken die daadwerkelijk het verschil kunnen maken!!

Verander Verzuim groeit en heeft daardoor soms extra hulp nodig op het secretariaat. Samen met de vaste secretaresse ondersteunt de Coachistent op projectbasis de directie en het team, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op de klant.

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen?