Plannen maken voor 2018! De Coachistent groeit door.

Op 1 juli 2016 schreef ik me in bij de KvK met de handelsnaam Blommers &Zo. De bedrijfsactiviteiten waren “Coaching bij verlies” en “secretariële werkzaamheden”. Inmiddels ben ik ruim 1 1/2 jaar verder en is het pad helder.

Ik ga verder als De Coachistent. De klanten komen vanzelf naar me toe met vragen die ik kan beantwoorden omdat ik weet hoe coaches werken en wat voor klanten zij bedienen. Doordat ik zelf daar ben geweest lees en schrijf ik de taal van coaches. En hierdoor kunnen zij met een vertrouwd gevoel een aantal werkzaamheden aan mij overdragen.

Ik voel aan alles dat dit mijn zielsmissie is. En het stroomt, bruist en borrelt. Dus:

Nu is het tijd om door te pakken. Deze week start ik met de opzet van mijn nieuwe website met een professionele website bouwer. En worden er mooie foto’s van me gemaakt. In het bos!

Ik heb een aantal gesprekken met onwijs gave onderneemsters gehad en ook nog in planning. Allemaal staan zij op het punt om gigantisch te groeien. Het enige wat ze te kort komen is tijd. Tijd om hun dromen waar te maken. En hier kom ik dan in beeld. Door een aantal tijdrovende klussen over te nemen, hebben zij de ruimte om door te pakken. Samen maken we het verschil. Ik hou ervan!!