Verlies is een onderwerp waar we niet snel over praten. Jouw gevoel is vaak moeilijk te omschrijven en je wereld staat op zijn kop. De mensen uit jouw omgeving weten vaak niet wat ze moeten zeggen. Je krijgt goed bedoelde adviezen, maar daar heb je helemaal niets aan op dit moment.

Maar bij wie kan je terecht wanneer je alleen maar wilt dat iemand naar je luistert?

Ik ben Karin Blommers, door ervaringen in mijn eigen leven heb ik geleerd wat rouw en verlies betekent en met je kan doen. Na mijn burn-out wist ik het zeker: ik wilde me richten op rouw en verlies. Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen tijdens een zware periode. Ik bied je een luisterend oor en help jou op weg om de eerste (kleine) stap te zetten.

Je moet de last wel dragen, maar je hoeft het niet alleen te doen!