Lief & Leed aan mijn keukentafel

Ik stel mijn huiskamer open voor 4 vrouwen die het fijn vinden om in een kleine setting te sparren over onderwerpen die hen op dit moment bezig houden.

Het kan zijn dat je een luisterend oor zoekt, of dat je een vraag beantwoord wilt hebben. Het fijne is dat de vrouwen die zich aanmelden elkaar meestal niet kennen en dus is het een veilige manier om dingen uit te proberen of te delen. We spreken met elkaar af dat alles wat er gedeeld wordt op deze ochtend binnenskamers blijft.

Het kan heel verfrissend werken om van een ander (die geen emotionele band met je heeft) te horen hoe zij tegen jouw inbreng aan kijkt. Dit is heel anders dan met vriendinnen, die vaak een “gekleurd” antwoord zullen geven omdat zij jou al lang kennen of omdat ze je niet willen kwetsen… Aan mijn keukentafel zijn we heel eerlijk en open tegen elkaar en dat maakt het tot een prachtige ochtend!

Ik ontvang je met koffie of thee en iets lekkers. We starten 09:30 uur en rond 12 uur kun je naar huis met een opgeruimd hoofd!

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan o.v.v. Lief&Leed en de datum. Er is slechts plaats voor 4 dames! Na aanmelding ontvang je een factuur en mijn adresgegevens.

Lief & Leed aan mijn keukentafel

Dinsdag 14 mei 2019
Tijd: 09:30 – 12:00 uur
Prijs: €25,00 inclusief BTW