Aanbod

Maak een keuze uit onderstaand aanbod!

 

Jouw Co-creator

De Coachistent regelt, ontzorgt en kan taken van jou overnemen die je liever niet zelf doet. Wat dat precies is bepalen we in een eerste gesprek. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: het  redigeren van teksten, het opmaken en verzenden van jouw nieuwsbrieven, het opzetten en onderhoud van jouw FB en LinkedIn bedrijfspagina, het onderhouden van je website.

Jouw Evenement

Jij hebt een gaaf idee voor een evenement, workshop of training. Je hebt een bepaald beeld bij de invulling van het programma, je ziet het al helemaal voor je, maar om dit allemaal te regelen heb je eigenlijk geen tijd. Dan kom ik in beeld! Jij hoeft alleen maar na te denken over de inhoud van het programma en de Coachistent regelt de organisatie van jouw event!

Jouw Cheerleader

Ik jouw cheerleader. Ik luister en geef feedback. Ik kijk naar je als je jouw idee vertelt, koppel terug wat ik zie, voel en hoor, en jij kan jouw gedachten op een rijtje zetten. Na een sessie met mij kan jij weer doorpakken. Jij hebt weer helder voor ogen wat jou te doen staat, wat je eerstvolgende stap is. En je voelt dat het weer stroomt….

Heb jij je keuze gemaakt?